Naslovnica Često postavljana pitanja Opšta pitanja Kako da ugovorim izvođenje radova nakon što sam dobio ponudu i odlučio da je prihvatim?
Kako da ugovorim izvođenje radova nakon što sam dobio ponudu i odlučio da je prihvatim?

Ukoliko su Vam uslovi naše ponude prihvatljivi i odlučili ste da nam ukažete povjerenje, jednostavno stupite u kontakt sa našim predstavnikom koji Vam je dostavio ponudu ili sa našim osobljem na neki od telefona koje možete pronaći na ovoj stranici. Možete to učiniti i pismeno putem Faxa, E-maila ili obrasca koji imate na našoj "Kontakt" stranici. U svakom slučaju, nakon što na bilo koji način potvrdite prihvatanje ponude, mi ćemo pokrenuti proceduru ugovaranja. Ukoliko naš predstavnik nije uzeo precizne proizvodne mjere i izvedbene detalje (ponuda je data na osnovu približnih mijera), bit će potrebno da dogovorite termin kada se može izvršiti uzimanje proizvodnih mijera. Tom prilikom će se utvrditi konačna cijena ugovorenih radova (ako isti odstupaju od ponude ili ima naknadnih radova) i Vi ćete izvršiti uplatu avansa za predmetne radove u onom iznosu kako je dogovoreno. Prilikom uplate avansa utvrđuje se i konačan termin ugradnje odnosno izvođenja radova, kao i ostali detalji vezani za ovo. Nakon toga, sve ostalo je naša briga...

Na dan kada je ugovorena ugradnja odnosno izvođenje radova možete nas sa sigurnošću očekivati i pripremiti se za uspješno okončanje projekta, na obostrano zadovoljstvo.